Torskburgare med guacamole

Norsk Fisk

Du behöver

för 4 personer

Tillagningstid: ca 20 minuter

800 g Ryggfilé av torsk
4 st hamburgerbröd
2 st avokado
3 msk crème fraiche
1 st lime
0,5 st röd chili
salt och peppar
ruccolasallad
rödlök
tomat
färsk basilika

Trött på samma gamla burgare? En bit torsk med alla tillbehör tar burgaren till en helt ny nivå. Ett hälsosammare alternativ med spännande smaker – det kommer gå hem hos alla! Även barnen kommer att älska den!

Gör så här

  1. Förbered guacamolen genom att mosa avokado tillsammans med finhackad vitlök, limejuice och crème fraiche. Tillsätt lite chili om du vill ha lite extra hetta.
  2. Krydda troskbitarna med salt och peppar.
  3. Stek torskbitarna i smör i en stekpanna, salta och peppra.
  4. Bred rikligt med guacamole på det undre hamburgerbrödet och lägg på torskbitarna.
  5. Toppa med ruccola, torsk, tomatskivor och rödlök.
  6. Lägg på lite basilika och placera sedan den övre brödhalvan ovanpå.

Hälsosamt, enkelt och otroligt gott!

Tips: Pressa gärna lite citronjuice över fiskbitarna när de är klara i stekpannan.

© 2024 Vinga Seafood