Räkor med skal i lösvikt

Räkorna med den perfekta sältan har vi skapat tillsammans med vår fiskare. Smaken gör varje måltid till en fest.

Finns i storlekarna: 90/120, 80/100, 70/90, 60/80 och 50/70

Laxfilé

Från de isande havsfjordarna kommer den högkvalitativa laxen. Lax erbjuder en stor variation, passar till det mesta och är mycket välsmakande

Ryggfilé av torsk

Den bästa biten av torsken, ofta kallad havets oxfilé. Perfekta bitar för gratäng, soppa eller stekpannan. Helt enkelt en tidlös favorit.

Ryggfilé av torsk i påse

Den bästa biten av torsken, ofta kallad havets oxfilé. Perfekta bitar för gratäng, soppa eller stekpannan. Helt enkelt en tidlös favorit.

Ryggfilé av skreitorsk

Den norska torsken när den är som bäst. En fantastisk råvara och havets delikatess. Muskulöst och delikat kött samt utsökt smak.

Laxfilé i påse

Från de isande havsfjordarna kommer den högkvalitativa laxen. Lax erbjuder en stor variation, passar till det mesta och är mycket välsmakande.

Rödspättafilé

En klassiker på många middagsbord. Rödspättan är enkel att tillaga och har en uppskattad smak samt kan tilllagas hel eller som filé.

Panerad rödspättafilé

Uppskattad av både barn och vuxna. Enkel tillagning med välsmakande panering. Smakrik och enkel att kombinera med olika tillbehör för en perfekt måltid.

Stora skalade räkor

Räkor passar till i stort sett allt. Som räkmacka, på pizza eller i en fisksoppa. Eller fräs upp dem i en stekpanna med lite chili och njut. Det är lika magiskt gott varje gång.

© 2024 Vinga Seafood